• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez manuálu

"MotorStorm" je závodní hra vyvinutá společností Evolution Studios a vydaná společností Sony Computer Entertainment pro PlayStation 3. Hra byla jednou z prvních her vydaných pro PS3 a získala si značnou popularitu díky své intenzivní hratelnosti a vynikající grafice.

Hlavní rysy hry:

  1. Různorodé vozidla: Hra nabízí širokou škálu vozidel, včetně motocyklů, čtyřkolek, bugin, závodních aut, kamionů a monster trucků. Každé vozidlo má své unikátní vlastnosti a je vhodné pro různé typy terénu.

  2. Off-road závody: Závody se konají v různých terénech, jako jsou pouště, hory a džungle. Tratě jsou plné překážek, jako jsou skoky, bahno, skály a další výzvy, které testují hráčovy schopnosti.

  3. Havárie a destrukce: Jedním z nejvýraznějších rysů hry jsou realistické havárie a destrukce vozidel. Hra má pokročilý fyzikální engine, který zajišťuje detailní a realistické kolize.

  4. Boost systém: Hra obsahuje systém "boost", který umožňuje hráčům krátkodobě zvýšit rychlost svého vozidla. Přílišné používání boostu však může způsobit přehřátí motoru a následnou explozi vozidla.

  5. Multiplayer: "MotorStorm" nabízí online multiplayer, kde mohou hráči závodit proti ostatním hráčům z celého světa. Hra také podporuje splitscreen režim pro místní multiplayer.

  6. Grafika a zvuk: Hra byla oceněna pro svou úchvatnou grafiku a realistické zvukové efekty, které přispívají k intenzivnímu a pohlcujícímu zážitku.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: