• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Saints Row: The Third" je akční adventura vyvinutá společností Volition a publikovaná společností THQ. Hra byla původně vydána v roce 2011 pro různé platformy včetně PlayStation 3. Jedná se o třetí díl v populární sérii "Saints Row".

Příběh a Hratelnost:

Příběh:

"Saints Row: The Third" se odehrává ve fiktivním městě Steelport, kde hráči přebírají kontrolu nad gangu Saints, který se stal slavným a mocným po událostech předchozích dílů. Hra se zaměřuje na gangsterské války, intriky a akční eskapády, kdy hráči musí čelit různým rivalitám a nepřátelům v otevřeném světě města.

Hratelnost:

  1. Otevřený Svět a Mise: Hra nabízí rozsáhlý otevřený svět Steelportu, kde hráči mohou prozkoumávat různé lokace, plnit hlavní a vedlejší mise a zapojovat se do různých aktivit jako je závodění nebo loupeže.

  2. Vlastní Postava a Upgrady: Hráči mohou přizpůsobit svou postavu, včetně vzhledu a zbraní, a investovat do různých schopností a upgradů, které zlepšují bojové dovednosti a schopnosti.

  3. Multiplayer: "Saints Row: The Third" nabízí možnost hraní v kooperaci až pro dva hráče, což umožňuje společné dobrodružství a soutěžení v různých misích a aktivitách.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: