• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Midnight Club: Los Angeles" je závodní videohra vyvinutá společností Rockstar San Diego a vydaná společností Rockstar Games pro PlayStation 3. Hra je součástí série Midnight Club a je zasazena do otevřeného světa v Los Angeles.

Hlavní rysy hry:

  1. Otevřený svět: Hra nabízí rozsáhlé a detailní otevřené prostředí, které věrně reprodukuje město Los Angeles se skutečnými památkami a čtvrtěmi.

  2. Pouliční závody: Hráči se účastní ilegálních pouličních závodů proti AI protivníkům nebo jiným hráčům v online režimu. Závody jsou intenzivní a plné adrenalinu, s různými typy soutěží včetně sprintů, okružních závodů a checkpointů.

  3. Přizpůsobení vozidel: Hra umožňuje rozsáhlé úpravy vozidel, kde hráči mohou měnit výkon a vzhled svých aut. To zahrnuje tuning motoru, změnu karoserie, lakování a instalaci různých doplňků.

  4. Příběh a mise: Hra má příběhový režim, kde hráči postupují plněním závodů a misí pro různé postavy ve hře. Příběh zahrnuje stoupání po žebříčku pouličních závodů a střetávání se s různými soupeři.

  5. Grafika a zvuk: Hra je známá svou detailní grafikou, realistickými modely aut a živým městským prostředím. Soundtrack obsahuje písně, které podporují atmosféru nočních pouličních závodů.

  6. Multiplayer: "Midnight Club: Los Angeles" obsahuje online multiplayer, kde hráči mohou soupeřit proti sobě v různých závodních režimech a výzvách.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: