• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"EyePet" pro PlayStation 3 je interaktivní virtuální mazlíček, který hráči mohou vychovávat a starat se o něj pomocí kamerového periferie PlayStation Eye. Hra byla vyvinuta společností SCE London Studio a vydána Sony Computer Entertainment.

Hlavní rysy hry:

  1. Virtuální mazlíček: Hlavním prvkem "EyePet" je interaktivní mazlíček, který reaguje na pohyby hráče a vytváří tak realistický dojem virtuálního domácího zvířátka. Hráči mohou krmit, koupat, oblékat a trénovat svého EyePeta, aby se stal šťastným a zdravým.

  2. Využití PlayStation Eye: Hra využívá kamerového periferie PlayStation Eye k rozpoznávání pohybů a gest hráče. Tento interaktivní způsob ovládání umožňuje hráčům komunikovat se svým EyePetem přirozeným způsobem a ponořit se do světa virtuální reality.

  3. Mini-hry a aktivity: Kromě základní péče o EyePeta nabízí hra různé mini-hry a aktivity, které hráčům umožňují zábavným způsobem interagovat se svým mazlíčkem. Mezi tyto aktivity patří například hledání pokladů, skákání přes překážky nebo závody.

  4. Kreativní možnosti: Hra podporuje kreativitu hráčů tím, že jim umožňuje přizpůsobovat vzhled svého EyePeta, vytvářet vlastní oblečení a dekorace, které mohou použít ve hře. Tím se poskytuje prostor pro osobní expresi a individualitu.

  5. Sociální interakce: "EyePet" podporuje online interakci a sdílení s ostatními hráči. Hráči mohou sdílet fotografie svého EyePeta, úspěchy a kreativní výtvory s komunitou a získávat inspiraci od ostatních uživatelů.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: