• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"LittleBigPlanet" je platformová videohra vyvinutá společností Media Molecule a vydaná Sony Computer Entertainment pro PlayStation 3. Hra se vyznačuje kreativním přístupem k hratelnosti a designu, který hráčům umožňuje nejen procházet úrovně, ale také je vytvářet a sdílet s ostatními hráči.

Hlavní rysy hry:

  1. Kreativní přístup: Hlavním lákadlem "LittleBigPlanet" je možnost vytvářet vlastní herní úrovně, které mohou hráči sdílet online. Toto se děje pomocí rozsáhlého editoru úrovní, který umožňuje přizpůsobovat prostředí, přidávat překážky a vytvářet různé typy her.

  2. Platformová hratelnost: Hra se zaměřuje na tradiční platformové prvky, jako je skákání, sbírání předmětů a boj s nepřáteli. Hráči ovládají postavičku nazývanou Sackboy, která může být dále přizpůsobena různými kostýmy a doplňky.

  3. Online komunita: "LittleBigPlanet" podporuje silnou online komunitu, kde hráči mohou prozkoumávat, hodnotit a sdílet úrovně vytvořené ostatními hráči. To přispívá k nekonečnému obsahu a dlouhodobé zábavě.

  4. Kampaň a příběh: Hra obsahuje kampaň s různými úrovněmi a úkoly, které hráče provádějí skrz různá témata a světy, každý s jedinečným vzhledem a výzvami.

  5. Rozmanitost obsahu: Vedle úrovní a herních prostředí můžou hráči vytvářet i různé minihry, puzzle a další interaktivní obsah.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: