• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"2010 FIFA World Cup South Africa" je fotbalová videohra vyvinutá společností EA Sports pro konzoli PlayStation 3. Hra byla vydána v dubnu 2010 a je oficiálním herním titulem mistrovství světa ve fotbale 2010, které se konalo v Jihoafrické republice.

Hlavní vlastnosti hry:

  1. Reálné turnaje: Hra obsahuje autentické rozlosování, stadiony a týmy ze skutečného mistrovství světa. Můžete hrát za jeden z 199 národních týmů a projít celým kvalifikačním procesem až k samotnému turnaji.

  2. Stadiony: Ve hře je zahrnuto deset jihoafrických stadionů, které byly použity během mistrovství světa.

  3. Herní režimy:

    • Turnaj FIFA World Cup: Hráči mohou hrát celý turnaj od začátku kvalifikací až po finále.
    • Kapitán vášho týmu: Tento režim umožňuje hráčům ovládat jednoho hráče a vést svůj tým k vítězství.
  4. Grafika a prezentace: Hra nabízí vylepšenou grafiku oproti předchozím verzím série FIFA. Detaily jako oslava gólů, choreografie fanoušků a autentické atmosféry stadionů přidávají na realističnosti.

  5. Herní mechanismy: Hra obsahuje různé úrovně obtížnosti a vylepšené herní mechaniky, které poskytují plynulý a realistický herní zážitek. Nové prvky zahrnují vylepšené přihrávky, střelbu a obranné taktiky.

  6. Online hraní: Hra podporuje online režimy, kde můžete soutěžit s hráči z celého světa.

"2010 FIFA World Cup South Africa" je tedy komplexní a zábavný fotbalový simulátor, který umožňuje fanouškům prožít napětí a radost z jednoho z největších sportovních událostí na světě.

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii: