• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Dragon Age: Origins" je fantasy RPG vyvinutá společností BioWare a publikovaná společností Electronic Arts. Hra byla vydána pro PlayStation 3 v roce 2009 a je prvním dílem v sérii "Dragon Age".

Příběh a Hratelnost:

Příběh:

"Dragon Age: Origins" se odehrává ve světě Thedas, kde hráči přebírají roli šampiona, který se snaží zachránit zemi před temnou hrozbou. Hráči mají možnost zvolit si jednu z několika hráčských postav a zvolit si svou rasu (člověk, elf, trpaslík nebo qunari) a povolání (válečník, zloděj nebo mág).

Hratelnost:

  1. RPG Mechaniky: Hra nabízí rozsáhlé možnosti výběru dialogů, které ovlivňují příběh a vztahy s ostatními postavami. Rozhodnutí hráče mají důsledky na průběh příběhu a na konec hry.

  2. Bojový Systém: Bojový systém je kombinací reálného času s možností zpomalení akce, což umožňuje hráčům strategicky plánovat taktiku a používat speciální schopnosti postav.

  3. Explorace a Prozkoumávání: Hráči mohou prozkoumávat různé lokace, řešit hádanky a plnit vedlejší mise, což přidává hloubku a rozmanitost do hratelnosti.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: