• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez krabice a manuálu

"Battlefield 3" pro PlayStation 3 je moderní válečná střílečka vyvinutá společností DICE a publikovaná Electronic Arts. Tato hra je známá svou akční hratelností, realistickými válečnými scénami a multiplayerovými bitvami.

Hlavní rysy:

  1. Moderní válečné prostředí: Hra se odehrává v moderním válečném prostředí s různými misemi a scénáři inspirovanými současnými konflikty.

  2. Singleplayerová kampaň: Hráči se účastní singleplayerové kampaně, která se zaměřuje na různé vojenské operace a speciální mise po celém světě.

  3. Multiplayerové bitvy: Battlefield 3 je známý svými rozsáhlými multiplayerovými bitvami, ve kterých se může účastnit až 64 hráčů. Hráči mohou bojovat na různých mapách a využívat širokou škálu vozidel, od tanků až po letadla.

  4. Frostbite engine: Hra využívá Frostbite 2 engine, což umožňuje detailní grafiku, dynamické prostředí a zničitelnost terénu, což přispívá k realističnosti a atmosféře bitvy.

  5. Taktické možnosti: Hráči mohou využívat různé taktické přístupy, jako je koordinace s týmem, použití různých zbraní a vybavení a využití okolního prostředí pro získání výhody.

  6. DLC a rozšíření: Hra má také různá DLC a rozšíření, která přidávají nové mapy, módy a obsah do multiplayerového režimu.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: