• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"Tiger Woods PGA Tour 10" pro PlayStation 3 je simulátor golfového sportu vyvinutý společností EA Tiburon a vydaný společností Electronic Arts. Hra je součástí dlouholeté série Tiger Woods PGA Tour a nabízí hráčům autentický zážitek z golfového hraní s možností soutěžit na slavných golfových hřištích po celém světě.

O hře "Tiger Woods PGA Tour 10":

Hratelnost:

Golfová Simulace: Hra se zaměřuje na realistické simulování golfového sportu, včetně různých typů úderů, strategie na hřišti a ovládání golfového míčku.

Reálná Golfová Hřiště: "Tiger Woods PGA Tour 10" obsahuje slavná golfová hřiště z celého světa, jako například Pebble Beach Golf Links, St. Andrews Golf Links a další.

Herní Režimy:

Singleplayer a Multiplayer: Hra nabízí možnost hrát jak v singleplayer režimu, kde hráči mohou trénovat a soutěžit v různých turnajích a událostech, tak i v multiplayer režimu, kde mohou soutěžit s ostatními hráči online.

Kariérní Režim: Hráči mohou postupovat skrz kariérní režim, kde zlepšují své dovednosti, získávají nové vybavení a snaží se dosáhnout vrcholu v golfovém světě.

Funkce a Možnosti:

Golfové Vybavení: Hra umožňuje hráčům vybírat z různých typů golfových holek, míčků a dalšího vybavení, které ovlivňuje výkon hráče na hřišti.

Autentický Hlášení: "Tiger Woods PGA Tour 10" zahrnuje autentické komentáře a zvukové efekty, které přispívají k realističnosti a atmosféře golfového prostředí.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: