• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

"The Walking Dead Game of the Year Edition" pro PlayStation 3 je sběratelská edice populární episodické adventury vyvinuté společností Telltale Games. Hra je založena na stejnojmenném komiksovém seriálu Roberta Kirkmana a nabízí hráčům unikátní zážitek, který klade důraz na příběh a rozhodování hráčů.

Příběh a Hratelnost:

Hra sleduje příběh Lee Everetta, muže odsouzeného za vraždu, který se stává ochráncem malé dívky Clementine v postapokalyptickém světě ovládaném zombie. Hráči přijímají rozhodnutí, která ovlivňují průběh příběhu a vztahy mezi postavami. Každé rozhodnutí má důsledky, které mohou ovlivnit pozdější události a konec příběhu.

Klíčové prvky hry:

  1. Interaktivní Příběh: Hráči se zapojují do rozhodování a dialogů, které mají trvalý vliv na vývoj příběhu. Tento aspekt hry zdůrazňuje morální dilemata a následky rozhodnutí v extrémních podmínkách zombie apokalypsy.

  2. QTE Sekvence: Hra obsahuje sekvence rychlých akčních událostí (Quick Time Events), které vyžadují rychlé reakce hráče, aby přežili napadení zombie nebo jiné krizové situace.

  3. Vztahy a Postavy: Vztahy mezi postavami jsou klíčovým prvkem hry, přičemž hráči se rozhodují, kdo může být důvěryhodný spojenec a kdo nebezpečný nepřítel v obtížných podmínkách přežití.

  4. GOTY Edition: Edice hry Game of the Year (GOTY) obvykle zahrnuje všechny epizody první sezóny hry a případně některé bonusové obsahy, jako jsou komentáře vývojářů nebo designové materiály.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: