• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Army of Two" pro PlayStation 3 je taktická střílečka, která se zaměřuje na kooperativní hratelnost a spolupráci mezi dvěma hráči. Hra byla vyvinuta firmou EA Montreal a publikována Electronic Arts.

Hlavní rysy:

  1. Kooperativní hratelnost: Hráči přebírají role dvou žoldáků, Elliota Saunderse a Tysona Riosa, kteří spolu spolupracují při plnění různých vojenských misí a úkolů.

  2. Vlastní postavy: Hráči mohou přizpůsobit své postavy pomocí různých parametrů a vybavení, což ovlivňuje jejich schopnosti a vzhled během hraní.

  3. Taktické možnosti: Hra nabízí různé taktické možnosti, jako jsou překrytí, zajištění, využívání okolního prostředí a strategické plánování při plnění misí.

  4. Příběh: Hra má svůj vlastní příběh, který se zaměřuje na vztahy mezi hlavními postavami, jejich osobní cesty a vývoj během nebezpečných operací.

  5. Multiplayer: Kromě singleplayerového režimu nabízí hra také multiplayerové možnosti, včetně kooperativního hraní online, kde hráči mohou spolupracovat v různých režimech.

  6. Grafika a zvuk: Hra využívá výkonnosti PlayStation 3 k poskytnutí detailní grafiky, realistických animací a prostředí, které přispívají k dynamickému a akčnímu zážitku.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: