• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez krabice a manuálu

"Beyond: Two Souls" pro PlayStation 3 je interaktivní dramatická hra vyvinutá studiem Quantic Dream a publikovaná společností Sony Computer Entertainment. Tato hra se zaměřuje na příběh a osobní rozvoj hlavní postavy prostřednictvím jedinečného herního stylu.

Hlavní rysy:

  1. Příběhová hra: Hra sleduje život Jodie Holmes (hraná Ellen Page), mladé ženy spojené s nadpřirozenou bytostí jménem Aiden. Příběh je vyprávěn nechronologicky, což umožňuje hráčům prozkoumávat různé klíčové okamžiky v Jodině životě.

  2. Interaktivní rozhodnutí: Hráči mají možnost ovlivňovat příběh rozhodnutími, která činí. Tyto volby mají vliv na to, jak se příběh vyvíjí a jaké konsekvence mají akce Jodie a Aidena.

  3. Jedinečný herní styl: Hra kombinuje prvky adventury, akce a interaktivního filmu, což vytváří intenzivní a emocionální zážitek. Hráči často musí řešit různé hádanky, interagovat s prostředím a provádět akční sekvence.

  4. Grafika a výkon: "Beyond: Two Souls" využívá pokročilou technologii motion capture pro realistické animace postav a emotivní výkony herců. Grafické prostředí je detailní a atmosférické, což přispívá k hloubce příběhu.

  5. Hudba: Hra obsahuje originální soundtrack od skladatele Lorne Balfe, který pomáhá vytvářet emocionální atmosféru a posiluje dramatické momenty.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: