• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"Diner Dash" pro PSP je adaptací populární arkádové hry, ve které hráči přebírají roli Flo, mladé a ambiciózní ženy, která se rozhodne otevřít vlastní restauraci. Hra se zaměřuje na rychlé a efektivní obsluhování zákazníků, kteří přicházejí do restaurace a mají různé požadavky na jídlo a nápoje. Hráči musí sedět zákazníky, přijímat jejich objednávky, donášet jídlo a nakonec vybírat platby, aby dosáhli cíle a uspokojili co nejvíce zákazníků.

Klíčové vlastnosti:

Hratelnost

Hra kombinuje rychlé reflexy s strategickým plánováním, kdy hráči musí efektivně řídit čas a zdroje restaurace. Každý level přináší nové výzvy a obtížnost, což znamená, že hráči musí být schopni rychle reagovat a přizpůsobit se měnícím se podmínkám.

Rostoucí podnik

Během hry může hráč vylepšovat a rozšiřovat svou restauraci, což zahrnuje přidávání nových zařízení, dekorací a dalších funkcí, které zvyšují efektivitu a přitahují více zákazníků.

Grafika a zvuk

Grafika je barevná a živá, s detailními prostředími restaurace a roztomilými animacemi postav. Zvukový doprovod zahrnuje příjemnou hudbu a autentické zvuky restauračního provozu, což přispívá k atmosféře hry.

Různé režimy

Kromě hlavní kampaně nabízí hra různé bonusové režimy a výzvy, které hráči mohou absolvovat pro další zábavu a vylepšení dovedností.

"Diner Dash" pro PSP je skvělá volba pro hráče, kteří si chtějí vyzkoušet restaurační management a zároveň se bavit s jednoduchým a návykovým herním stylem.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: