• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"Lego Indiana Jones: The Original Adventures" pro PSP je dobrodružná hra, která vás zavede do světa slavného archeologa Indiana Jonese ve stylu Lego. Hra kombinuje ikonické momenty z prvních tří filmů série Indiana Jones - "Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark", "Indiana Jones and the Temple of Doom" a "Indiana Jones and the Last Crusade".

Klíčové vlastnosti:

Hratelnost

Hráči prožívají známé scény a okamžiky z filmů, ale v Lego podobě. Můžete ovládat různé postavy, včetně Indiany Jonese, a využívat jejich specifické schopnosti k řešení hádanek a prozkoumání různých prostředí. Hra nabízí kombinaci akčních scén, skákání, hádanek a sbírání cenných předmětů.

Různorodost postav a schopností

Každá postava má své vlastní jedinečné schopnosti, které mohou hráči využívat k překonávání překážek a objevování tajemství. Například Indiana Jones může použít bič k překonání překážek, zatímco jiné postavy mají jiné schopnosti.

Kreativní stavba

Jako všechny hry Lego, hráči mohou sbírat kostky Lego a budovat různé objekty a stroje, které mohou pomoci s progresí hry a řešení hádanek.

Kooperativní režim

Hra podporuje kooperativní hraní pro dva hráče, kteří mohou spolupracovat při plnění úkolů a řešení hádanek.

Grafika a zvuk

Grafika je barevná a plná humoru, charakteristická pro Lego hry, s pohyblivými postavami a interaktivními prostředími. Zvukový doprovod obsahuje veselou hudbu a ikonické zvuky, které známe z filmové série Indiana Jones.

"Lego Indiana Jones: The Original Adventures" pro PSP je zábavná a návyková hra, která přináší klasické dobrodružství Indiana Jonese do světa Lego. S bohatým obsahem a výzvami je ideální volbou pro fanoušky série Indiana Jones a Lego her.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: