• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"Ratchet & Clank: Size Matters" pro PSP je akční adventura, která se odehrává ve vesmírném světě plném dobrodružství a sci-fi technologií. Hra sleduje příběh Ratcheta, hbitého zvířecího hrdiny, a jeho věrného robota Clanka, kteří se vydávají na misi záchrany, kdy Clank najednou zmizí.

Klíčové vlastnosti:

Zbraně a vybavení

Hra nabízí široký výběr unikátních zbraní a nástrojů, které hráči mohou používat k boji s různými nepřáteli a řešení různých hádanek a úkolů.

Přizpůsobení postav

Hráči mohou přizpůsobit a vylepšit své postavy a vybavení během hraní, což umožňuje flexibilitu a osobní přizpůsobení herního stylu.

Příběh a dobrodružství

Hra přináší poutavý příběh, který hráče zavede do různých exotických lokalit, kde musí řešit různé záhady a bojovat s různými nepřáteli.

Grafika a zvuk

Grafika hry je barevná a detailní, s pohyblivými postavami a interaktivními prostředími. Zvukový doprovod obsahuje příjemnou hudbu a autentické zvuky, což přispívá k atmosféře a charakteru série "Ratchet & Clank".

"Ratchet & Clank: Size Matters" pro PSP je skvělá volba pro fanoušky série, kteří chtějí zažít akční dobrodružství ve vesmírném světě plném humoru, různých zbraní a přizpůsobení postav. Hra nabízí bohatý herní zážitek, který osloví jak nové, tak zkušené hráče.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: