• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez krabice a manuálu

"Jak and Daxter: The Lost Frontier" je akční adventura vyvinutá společností High Impact Games a vydána pro konzole PlayStation 2 a PlayStation Portable (PSP). Hra rozšiřuje příběh populární série Jak and Daxter o nové dobrodružství a výzvy.

Klíčové vlastnosti:

Příběh

Hráči se opět ujímají role Jak, hrdiny s energií Dark Eco, a jeho nejlepšího přítele Daxtera, malého otvíráčka, při jejich cestě do nové oblasti zvané Brink, která je ohrožena nedostatkem Eco. Společně se vydávají na misi, aby obnovili zásobování Eco a čelili novým hrozbám.

Gameplay

Hra kombinuje akční průzkum, bojové sekce a hádanky, které hráče vedou přes různé lokace a prostředí. Jak může využívat své speciální schopnosti, jako je transformace do mocných forem, které mu pomáhají v boji a překonávání překážek.

Letecké bitvy

Jednou z klíčových novinek je možnost letět s létajícím strojem a účastnit se vzdušných soubojů. Hráči mohou upgradovat a přizpůsobovat své letouny, aby zvládli různé výzvy a bojové situace ve vzduchu.

Grafika a zvuk

Hra nabízí barevnou a živou grafiku, která zachycuje rozmanitost prostředí a detaily postav. Zvukový design obsahuje atmosférickou hudbu a autentické zvuky prostředí, což přispívá k hlubšímu ponoření do světa hry.

Multiplayer

"Jak and Daxter: The Lost Frontier" neobsahuje multiplayerové režimy a zaměřuje se především na singleplayerový zážitek.

"Jak and Daxter: The Lost Frontier" je rozšířením oblíbené série o novou kapitolu plnou dobrodružství, akce a strategie. S kombinací bojových scén, hádanek a leteckých bitev nabízí hráčům poutavý a rozmanitý herní zážitek na konzolích PlayStation 2 a PlayStation Portable (PSP).

16 dalších produktů ve stejné kategorii: