• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"The Witcher III: Wild Hunt" je akční RPG hra s otevřeným světem vyvinutá polským studiem CD Projekt Red. Hra byla vydána v květnu 2015 pro platformy Xbox One, PlayStation 4 a Windows PC a později i pro další platformy. Tento titul je třetím dílem v sérii her inspirovaných knižními příběhy o Zaklínači od Andrzeje Sapkowského a získal si obrovskou popularitu i uznání od kritiků.

Hlavní rysy hry:

  • Rozsáhlý a bohatý otevřený svět: "The Witcher III" nabízí obrovský a detailní otevřený svět, který zahrnuje rozmanité oblasti jako husté lesy, malebné vesnice, rušná města, bažiny, hory a další. Každá oblast je plná života, postav, které reagují na vaše rozhodnutí, a různorodých úkolů.

  • Příběh a postavy: Hráči se ujímají role Geralta z Rivie, zkušeného zaklínače (lovce monster), který je zapleten do epického příběhu plného intrik, politických machinací a magických tajemství. Hlavní příběhová linie se točí kolem hledání Geraltovy adoptivní dcery Ciri, která je pronásledována záhadnou a smrtící Wild Hunt.

  • Morální volby a jejich důsledky: Hra je známá svým systémem morálních rozhodnutí, které mají reálný dopad na svět a příběh. Hráči se často ocitají v situacích, kde neexistuje jednoznačně správná volba, a jejich rozhodnutí mohou mít dalekosáhlé důsledky pro postavy, města a dokonce i celé národy.

  • Bojový systém: "The Witcher III" nabízí komplexní bojový systém, který kombinuje mečové souboje, používání kouzel (znamení) a alchymii. Hráči mohou upravovat svůj styl boje pomocí různých dovedností, zbraní, brnění a lektvarů, což jim umožňuje čelit rozmanitým nepřátelům od obyčejných banditů po mocné magické bytosti.

  • Vedlejší úkoly a aktivity: Kromě hlavního příběhu je hra plná vedlejších úkolů, které jsou často propracované a hluboce propojené s hlavním příběhem nebo světem hry. Hráči mohou lovit monstra za odměny, vyšetřovat záhadné události, hledat poklady nebo se účastnit různých minihier, jako je například oblíbená karetní hra Gwent.

  • Grafika a atmosféra: "The Witcher III" je známý svou úchvatnou grafikou, která detailně zobrazuje prostředí a postavy. Atmosférické efekty, jako je dynamické počasí a střídání dne a noci, přidávají na realismu a ponoření do hry.

  • Rozšíření a DLC: Hra se dočkala dvou velkých rozšíření, "Hearts of Stone" a "Blood and Wine", které přidávají desítky hodin nového obsahu, příběhů, postav a oblastí k prozkoumání. "Blood and Wine" se zvláště vyznačuje zcela novou regionální oblastí Toussaint, která je výrazně odlišná od zbytku herního světa.

  • Přístupnost a popularita: "The Witcher III" získal obrovské uznání od hráčů i kritiků za svůj příběh, herní svět, postavy a celkový herní zážitek. Hra získala mnoho ocenění včetně titulu Hra roku na několika prestižních událostech.

11 dalších produktů ve stejné kategorii: