• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

Halo 3: ODST je střílečka z pohledu první osoby vyvinutá společností Bungie a vydaná společností Microsoft Game Studios pro Xbox 360 (X360) v roce 2009. Tato hra je součástí oblíbené série Halo a nabízí odlišný pohled na události předcházející ději Halo 3.

Hlavní rysy:

  1. Příběh a postavy: Hra se zaměřuje na příběh oddílu Orbital Drop Shock Troopers (ODST), speciální jednotky, která bojuje v ulicích města New Mombasa po invazi Covenantů.

  2. Noir atmosféra: Na rozdíl od jiných her v sérii má ODST temnější, noir styl a nabízí hráčům pohled na válku z perspektivy běžného vojáka, nikoli supervojáka Master Chiefa.

  3. Otevřené prostředí: Hra nabízí otevřený svět New Mombasa, kde hráči mohou volně prozkoumávat, hledat stopy a plnit mise v různém pořadí.

  4. Firefight mód: Nový kooperační herní mód, kde hráči bojují proti vlnám nepřátel, nabízí intenzivní akci a spolupráci s přáteli.

  5. Hudba: Soundtrack, komponovaný Martinem O'Donnellem, zdůrazňuje atmosférický a emocionální tón hry, který je odlišný od předchozích her Halo.

  6. Multiplayer: Hra obsahuje přístup k multiplayeru Halo 3, včetně všech map a režimů, což poskytuje hráčům širokou škálu možností pro online bitvy.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: