• Bazar
  • 2 roky záruka
  • Bez manuálu

Saints Row 2 je akční adventura vyvinutá společností Volition a vydaná společností THQ pro Xbox 360 (X360) v roce 2008. Hra je druhým dílem v sérii Saints Row a nabízí hráčům otevřený svět, kde mohou plnit mise a interagovat s prostředím podle svého uvážení. Ve srovnání s prvním dílem přináší Saints Row 2 mnoho vylepšení a rozšířených funkcí.

Hlavní rysy:

  1. Otevřený svět: Hra se odehrává ve fiktivním městě Stilwater, které je dvakrát větší než v prvním díle. Hráči mají volnost prozkoumávat město, plnit hlavní i vedlejší mise a interagovat s různými aktivitami.

  2. Přizpůsobení postavy: Saints Row 2 nabízí rozsáhlé možnosti přizpůsobení hlavní postavy, včetně vzhledu, oblečení, vozidel a dokonce i stylu chůze nebo gest. Tato úroveň přizpůsobení je jedním z hlavních rysů hry.

  3. Kooperativní režim: Hra podporuje kooperativní režim pro dva hráče, kteří mohou společně plnit mise a prozkoumávat svět. Tento režim přidává další vrstvu zábavy a strategických možností.

  4. Rozmanité aktivity: Kromě hlavní příběhové linie mohou hráči plnit různé vedlejší aktivity a mini-hry, jako jsou destrukce vozidel, eskortní mise nebo boj v aréně. Tyto aktivity poskytují rozmanitost a umožňují hráčům získávat peníze a reputaci.

  5. Příběh: Příběh Saints Row 2 navazuje na události prvního dílu, kde se hráč vrací jako člen gangu Saints a snaží se znovu získat kontrolu nad městem Stilwater. Příběh je plný akce, zrad a nečekaných zvratů.

  6. Humor a styl: Saints Row 2 je známá svým humorem a extravagantním stylem, který často paroduje a zesměšňuje prvky popkultury a tradičních gangsterských příběhů. Tento přístup k vyprávění a hernímu designu odlišuje Saints Row 2 od ostatních her v žánru.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: