• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Kompletní

SWAT: Global Strike Team (Xbox)

SWAT: Global Strike Team je taktická akční hra pro Xbox, která přenáší hráče do role elitního policejního týmu SWAT. Tento tým je pověřen řešením nebezpečných globálních hrozeb, přičemž důraz je kladen na přesné plánování, koordinaci mezi členy týmu a rychlé rozhodování. Hra kombinuje akční momenty s taktickými prvky, díky nimž se hráči ocitnou v náročných situacích, kde je nezbytné efektivně spolupracovat.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: Hráči se ocitají ve středu globálních krizí, které zahrnují teroristické útoky a nebezpečné situace po celém světě. Hlavním cílem je ochrana civilistů a zajištění bezpečnosti pomocí promyšlené taktiky a spolupráce uvnitř týmu. Příběh se zaměřuje na boj proti terorismu a řešení závažných mezinárodních hrozeb.

  • Hratelnost: SWAT: Global Strike Team je zaměřen na týmovou koordinaci a taktické plánování. Hráči řídí tým SWAT a musí plnit rozmanité úkoly, jako je záchrana rukojmích, eliminace nebezpečných hrozeb a neutralizace teroristických buněk. Hra nabízí realistické prvky, včetně možnosti používat různé zbraně a taktické vybavení, které hráčům pomáhají v jejich misích.

  • Mise a úkoly: Každá mise vyžaduje strategické plánování a precizní provedení. Úkoly zahrnují boj proti teroristům, ochranu civilistů, záchranu rukojmích a dosažení specifických cílů. Úspěšné zvládnutí misí závisí na efektivní spolupráci všech členů týmu a správném využití jejich schopností.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: