• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Kompletní

Brute Force (Xbox)

Brute Force je týmová akční střílečka pro Xbox, která hráče zavádí do sci-fi světa plného nebezpečných misí, kde ovládají čtyři elitní žoldáky s různými schopnostmi. Hra klade důraz na týmovou spolupráci a strategické využívání schopností jednotlivých členů týmu, což umožňuje hráčům přizpůsobit taktiku různým situacím a protivníkům. Každý člen týmu má unikátní dovednosti, které jsou klíčové pro úspěch v jednotlivých misích.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: Hra se odehrává v budoucnosti, kde lidstvo kolonizuje různé planety. Hráči ovládají čtyřčlenný tým speciálních žoldáků, kteří jsou nasazováni na nebezpečné mise, včetně eliminace nepřátelských mimozemských ras a potlačení vzpour. Každý člen týmu má své vlastní motivace a pozadí, což přispívá k hloubce příběhu.

  • Hratelnost: Brute Force je týmová střílečka z pohledu třetí osoby, kde hráči mohou ovládat jednotlivé členy týmu, přepínat mezi nimi v reálném čase a využívat jejich unikátní schopnosti. Každý člen týmu má specifické schopnosti: Tex je specialista na těžké zbraně, Brutus je bojovník na blízko s vylepšenými reflexy, Hawk je expert na neviditelnost a odstřelovačka a Flint je ostrostřelkyně s vysokou přesností. Hra umožňuje kooperativní režim pro více hráčů.

  • Mise a úkoly: Hráči plní různé mise, které zahrnují boj s mimozemskými nepřáteli, průzkum nebezpečných planet a likvidaci nepřátelských sil. Mise vyžadují taktické plánování, využití schopností jednotlivých členů týmu a správnou strategii pro zvládnutí nepřátel. Každá mise nabízí různé výzvy a nepřátelské frakce, které zajišťují rozmanitost a napětí.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: