• Bazar
  • 2 roky záruka
  • Bez manuálu

Tom Clancy's Ghost Recon (Xbox)

Tom Clancy's Ghost Recon je taktická vojenská střílečka pro Xbox, která hráče zavádí do blízké budoucnosti, kde se stávají členy elitního amerického týmu "Ghosts" (Duchové). Tento speciální tým je nasazován na tajné a vysoce nebezpečné operace po celém světě. Hra kombinuje prvky akce a strategie, kdy hráči musí plánovat a koordinovat své kroky s ostatními členy týmu, aby splnili různé úkoly a mise.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: Příběh hry je zasazen do roku 2008, kdy se ruský ultranacionalistický režim snaží získat kontrolu nad bývalými sovětskými státy. Hráči se připojují k týmu Ghosts, který musí zasáhnout a zabránit destabilizaci celého regionu. Mise zahrnují různá prostředí od lesů až po městské zóny a zahrnují sabotáže, záchranu rukojmích a přímé střety s nepřátelskými jednotkami.

  • Hratelnost: Tom Clancy's Ghost Recon je založen na taktickém přístupu, kde hráči musí pečlivě plánovat své útoky, přemýšlet nad strategií a koordinovat pohyby týmu. Hráči ovládají jak svou postavu, tak mohou vydávat příkazy svému týmu. Hra klade důraz na stealth a týmovou spolupráci, kde každá chyba může znamenat selhání mise. K dispozici jsou různé zbraně, vybavení a taktické prvky, které umožňují přizpůsobit hru individuálnímu hernímu stylu.

  • Mise a úkoly: Hráči plní řadu misí, které zahrnují eliminaci nepřátelských jednotek, záchranu zajatců a sabotáže důležitých cílů. Každá mise vyžaduje strategické myšlení a precizní provedení. Prostředí je rozmanité, od venkovských oblastí po městské bojiště, a vyžaduje odlišné taktické přístupy.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: