• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Kompletní

Hitman 2: Silent Assassin (Xbox)

Hitman 2: Silent Assassin je stealth akční hra pro Xbox, vyvinutá společností IO Interactive a vydaná společností Eidos Interactive. Je to pokračování populární hry Hitman: Codename 47 a pokračuje v příběhu profesionálního vraha, agenta 47. Hra se zaměřuje na tajné operace a eliminaci cílů s využitím různých stealth technik.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: Hra sleduje příběh agenta 47, který se po událostech první hry stáhl do kláštera, aby našel klid. Je však vtažen zpět do světa vražd, když jeho přítel je unesen a 47 se musí postavit novým výzvám. Příběh se rozvíjí prostřednictvím různých misí a úkolů, které agent 47 musí splnit, aby získal informace a odstranil své cíle.

  • Hratelnost: Silent Assassin klade důraz na stealth hratelnost, kde hráči musí plánovat a vykonávat úkoly bez toho, aby byli odhaleni. Hráči mají možnost využít různé zbraně, nástroje a taktiky, jako jsou převleky, manipulace s prostředím a vylepšené skrytí. Hra nabízí otevřené úrovně, kde mohou hráči zvolit různé přístupy k dosažení svých cílů.

  • Mise a úkoly: Hráči se vydávají na různé mise po celém světě, od luxusních vil po nebezpečné základny. Každá mise má specifické cíle a výzvy, které vyžadují precizní plánování a strategické myšlení. Hráči mohou zvolit, zda chtějí eliminovat cíle násilně nebo se snažit o diskrétní přístup.

  • Grafika a zvuk: Hitman 2: Silent Assassin nabízí kvalitní grafiku s realistickým zpracováním prostředí a postav. Hra obsahuje detailní modely, realistické animace a živé prostředí, které přispívají k atmosféře hry. Zvuková stránka zahrnuje realistické zvukové efekty, jako jsou zvuky zbraní a ambientní zvuky prostředí, které přidávají na imerzivnosti hry.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: