• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Classics (Xbox)

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Classics je akční RPG hra pro Xbox, vyvinutá společností Surreal Software a vydaná společností Sierra Entertainment. Hra je založena na první části J.R.R. Tolkienova epického příběhu Pán prstenů a zaměřuje se na události, které se odehrávají v knize Společenstvo prstenu.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: Hra sleduje události první knihy Pána prstenů, kde hráči přebírají roli členů Společenstva prstenu, které se snaží zničit Jeden prsten a porazit Temného pána Saurona. Příběh zahrnuje klíčové momenty z knihy, jako jsou dobrodružství v Kraji, cesta přes Rivendell, a setkání s různými nebezpečnými bytostmi a nepřáteli.

  • Hratelnost: The Fellowship of the Ring nabízí akční herní mechaniku s důrazem na boj a strategii. Hráči mohou ovládat různé postavy ze Společenstva prstenu, včetně Froda, Aragorna, Legolase a Gimliho. Každá postava má unikátní schopnosti a dovednosti, které hráči mohou využít při plnění úkolů a bojích proti nepřátelům.

  • Mise a úkoly: Hráči plní různé úkoly, které zahrnují boj proti nepřátelským silám, plnění příběhových úkolů a řešení hádanek. Mise se odehrávají v různých lokacích inspirovaných Tolkienovým světem, včetně Temného hvozdu, Lothlórienu a Moria.

  • Grafika a zvuk: The Fellowship of the Ring se vyznačuje detailní grafikou s realistickým zpracováním prostředí inspirovaných Tolkienovým světem. Hra obsahuje detailní modely postav a kouzelné lokace, které přispívají k atmosféře hry. Zvuková stránka zahrnuje orchestrální soundtrack, který podtrhuje epický charakter příběhu, a realistické zvukové efekty boje a prostředí.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: