• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Kompletní

Conflict Desert Storm Classics (Xbox)

Conflict Desert Storm je taktická akční hra, která vás přenese do prostředí první války v Zálivu. Hra byla vyvinuta společností Pivotal Games a vydaná společností Codemasters. V této hře hráči převzali roli vojáků v elitní jednotce, kteří čelí různým vojenským výzvám v nepřátelském prostředí.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: Conflict Desert Storm se zaměřuje na realistické zobrazení konfliktu v Zálivu, kde hráči vedou svou jednotku v různých vojenských operacích. Příběh hry je založen na skutečných událostech a nabízí hráčům možnost zažít napínavé vojenské mise v prostředí války v Zálivu. Hráči budou muset čelit různým nebezpečným situacím a plnit úkoly, které jsou klíčové pro úspěch jejich misí.

  • Hratelnost: Hra klade důraz na taktické plánování a týmovou koordinaci. Hráči ovládají čtyřčlenný tým, kde každý člen má specifické schopnosti a specializace. Hráči musí využívat různé taktiky a strategické možnosti, aby úspěšně splnili mise. Hra zahrnuje realistické vojenské prvky, včetně různých zbraní, vybavení a vozidel.

  • Módy a úkoly: Conflict Desert Storm nabízí širokou škálu misí a úkolů, které zahrnují boj proti nepřátelským silám, záchranu rukojmích, sabotáž a další vojenské operace. Hráči mohou také hrát ve multiplayerovém režimu, kde mohou spolupracovat s přáteli a plnit úkoly v kooperaci.

  • Grafika a zvuk: Hra nabízí realistickou grafiku, která zahrnuje detailní modely postav, zbraní a prostředí. Grafika se zaměřuje na autentické zobrazení vojenského prostředí v Zálivu. Zvuková stránka obsahuje realistické zvukové efekty, včetně zvuků zbraní, explozí a vojenské komunikace, které přispívají k napínavé atmosféře hry.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: