• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow (Xbox)

Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow je stealth akční hra vyvinutá společností Ubisoft a vydaná pro Xbox. Jde o pokračování hry Tom Clancy's Splinter Cell a přináší nové prvky a vylepšení do série. Hráči se opět ujímají role Sam Fishera, elitního agenta třetího stupně v rámci tajné organizace NSA.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: Pandora Tomorrow pokračuje v příběhu agenta Sama Fishera, který se nachází v novém a nebezpečném prostředí. Příběh se zaměřuje na hrozbu terorismu a biologických zbraní, kde Fisher čelí novým výzvám včetně boje proti hrozbě biologické zbraně, která by mohla způsobit globální katastrofu. Hráči se ponoří do napínavých misí po celém světě, kde budou muset čelit různým nebezpečným situacím a překonávat nebezpečné protivníky.

  • Hratelnost: Hra klade důraz na stealth prvek a taktické plánování. Hráči ovládají Sama Fishera, který musí využívat různé stealth techniky, jako je skrývání ve stínech, tiše eliminovat nepřátele a používat pokročilé technologické zařízení. Hráči mohou používat různé zbraně a gadgets, které jim pomohou v jejich misích, a musí pečlivě plánovat své kroky, aby se vyhnuli detekci a splnili své úkoly.

  • Módy a úkoly: Pandora Tomorrow nabízí širokou škálu misí a úkolů, které zahrnují infiltraci, sabotáže, záchranu rukojmích a eliminaci cílů. Hráči se mohou setkat s různými situacemi a musí přizpůsobit své taktiky a strategie na základě měnících se podmínek a úkolů. Kromě singleplayer kampaně hra také zahrnuje multiplayerový režim, kde hráči mohou soupeřit nebo spolupracovat v různých stealth misích.

  • Grafika a zvuk: Hra nabízí realistickou grafiku s detailními modely postav a prostředí. Grafika se zaměřuje na autentické zobrazení prostředí a atmosféru stealth misí. Zvuková stránka obsahuje realistické zvukové efekty, včetně zvuků zbraní, kroků, a prostředí, které přispívají k intenzivnímu hernímu zážitku.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: