• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Kompletní

Tom Clancy's Rainbow Six 3 (Xbox)

Tom Clancy's Rainbow Six 3 je taktické akční hra vyvinutá společností Ubisoft a vydaná pro Xbox. Tato hra je součástí populární série Rainbow Six, která je známá svým důrazem na realistické taktické plánování a týmovou spolupráci. Rainbow Six 3 se zaměřuje na moderní teroristické hrozby a vyžaduje od hráčů strategické myšlení a precizní akční provedení.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: V Rainbow Six 3 hráči převezmou roli velitele elitního protiteroristického týmu Rainbow Six, který je nasazen k řešení globálních teroristických krizí. Příběh se zaměřuje na různé nebezpečné teroristické hrozby, které ohrožují světový mír, a hráči musí použít taktické schopnosti svého týmu k jejich neutralizaci. Příběh obsahuje různé scénáře, včetně záchrany rukojmích a eliminace teroristů, a vyžaduje strategické plánování a rychlé rozhodování.

  • Hratelnost: Hra klade důraz na taktické plánování a realistické provedení operací. Hráči ovládají tým Rainbow Six a musí plánovat a provádět různé mise, které zahrnují infiltraci, záchranu rukojmích a likvidaci teroristických hrozeb. Hráči mohou používat širokou škálu zbraní a taktické vybavení, včetně vylepšených gadgetů, a musí efektivně koordinovat akce mezi členy týmu, aby dosáhli úspěchu v misích.

  • Módy a úkoly: Rainbow Six 3 nabízí různé herní módy, včetně kampaně a multiplayeru. Kampaně obsahují různé mise, které se odehrávají na různých místech po celém světě. Hráči se musí vypořádat s různými úkoly a přizpůsobit svou taktiku podle situace. Multiplayerový režim nabízí možnost hrát proti ostatním hráčům nebo v kooperativních módech, kde je důležitá týmová spolupráce a taktické plánování.

  • Grafika a zvuk: Hra poskytuje realistickou grafiku s detailními modely postav a prostředí. Grafika se zaměřuje na autentické zobrazení vojenských operací a prostředí teroristických krizí. Zvuková stránka obsahuje realistické zvukové efekty, včetně zvuků zbraní, kroků a prostředí, které přispívají k intenzivní atmosféře hry.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: