• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

Medal of Honor Frontline Classics (Xbox)

Medal of Honor Frontline Classics je akční střílečka pro Xbox, která se odehrává během druhé světové války. Hra byla vyvinuta společností EA Los Angeles a vydaná společností Electronic Arts. Jako součást oblíbené série Medal of Honor se hra zaměřuje na realistické vojenské operace a epické bitvy z období druhé světové války.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: Hra se odehrává v několika klíčových historických momentech druhé světové války. Hráči se ujímají role poručíka Matthewa "Matt" Haldane, který je součástí jednotky OSS (Office of Strategic Services). Příběh se soustředí na důležité vojenské operace, včetně vylodění v Normandii a dalších klíčových akcí během války. Hráči se setkávají s různými výzvami a úkoly v různých vojenských kampaních.

  • Hratelnost: Medal of Honor Frontline Classics nabízí intenzivní a realistické střílení s důrazem na vojenskou strategii a taktiku. Hráči mohou používat různé historické zbraně a vybavení, které byly použity během druhé světové války. Hra obsahuje širokou škálu misí, včetně útoků, obran, a záchranných operací.

  • Mise a úkoly: Hráči plní různé mise, které zahrnují boj proti nepřátelským silám, záchranu zajatců a splnění strategických cílů. Každá mise je navržena tak, aby poskytla realistický a dramatický zážitek z boje, vyžadující strategické plánování a rychlé rozhodování.

  • Grafika a zvuk: Medal of Honor Frontline Classics nabízí realistickou grafiku, která zachycuje válečné prostředí s detailními modely postav a realistickými efekty. Hra obsahuje autentické zvukové efekty, včetně zvuků zbraní, explozí a vojenské komunikace, které přispívají k intenzivnímu zážitku z boje.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: