• 2 roky záruka
  • Bazar
  • Kompletní

Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown (Xbox)

Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown je taktické akční hra pro Xbox, vyvinutá společností Ubisoft Montreal a vydaná společností Ubisoft. Hra je součástí populární série Rainbow Six a nabízí hráčům intenzivní taktické a akční zážitky s důrazem na týmovou spolupráci a realistické vojenské operace.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: V Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown se hráči ujmou role operativců elitního protiteroristického týmu Rainbow Six, který čelí hrozbě globálního terorismu. Příběh se soustředí na úsilí týmu eliminovat hrozbu nového typu teroristických útoků, které ohrožují bezpečnost po celém světě. Hráči budou čelit různým krizovým situacím a musí činit rychlá a strategická rozhodnutí, aby ochránili civilisty a zajistili bezpečnost.

  • Hratelnost: Hra klade důraz na taktické plánování a týmovou spolupráci. Hráči řídí jednotku Rainbow Six a musí plánovat a vykonávat různé operace, které zahrnují záchranu rukojmích, neutralizaci teroristických hrozeb a řešení komplexních scénářů. Hratelnost zahrnuje realistické prvky, jako je použití moderního vojenského vybavení a zbraní, a vyžaduje efektivní koordinaci mezi členy týmu.

  • Mise a úkoly: Rainbow Six Lockdown nabízí širokou škálu misí, které zahrnují boj proti teroristům, záchranu rukojmích, dezaktivaci nebezpečných zařízení a další kritické úkoly. Mise vyžadují precizní plánování, taktické provedení a rychlé reakce na měnící se podmínky.

  • Grafika a zvuk: Hra se vyznačuje realistickou grafikou s detailními modely postav a prostředí, která přispívá k autentickému hernímu zážitku. Zvukový design obsahuje realistické zvukové efekty, včetně zvuků zbraní, explozí a komunikace mezi členy týmu, což zvyšuje napětí a atmosféru hry.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: