• Bazar
  • 2 roky záruka
  • Kompletní

Tom Clancy's Ghost Recon Island Thunder (Xbox)

Tom Clancy's Ghost Recon Island Thunder je taktická akční hra pro Xbox, vyvinutá společností Red Storm Entertainment a vydaná společností Ubisoft. Hra je součástí populární série Ghost Recon a přináší hráčům nové výzvy v prostředí karibského ostrova během politické krize.

Herní vlastnosti:

  • Příběh: Island Thunder se odehrává na fiktivním karibském ostrově, kde se nachází politická krize, která přitahuje pozornost světových mocností. Hráči se ujímají role elitního vojenského týmu Ghost Recon, který je nasazen, aby zasáhl proti nelegálním ozbrojeným skupinám a podpořil stabilitu regionu. Příběh hry se zaměřuje na boj proti povstaleckým silám, které ohrožují mír a bezpečnost ostrova.

  • Hratelnost: Hra klade důraz na realistické taktické plánování a týmovou spolupráci. Hráči řídí tým složený z různých specialistů, kteří mají unikátní schopnosti a vybavení. Hratelnost zahrnuje různé typy misí, od přímého útoku po strategické operace, a vyžaduje efektivní koordinaci a využívání dostupného vojenského vybavení, jako jsou moderní zbraně a zařízení.

  • Mise a úkoly: Island Thunder nabízí širokou škálu misí, které zahrnují boj proti povstaleckým silám, záchranu rukojmích, eliminaci nebezpečných cílů a další kritické úkoly. Mise jsou navrženy tak, aby hráče vyzvaly k preciznímu plánování a taktické flexibilitě, čímž se zajišťuje intenzivní herní zážitek.

  • Grafika a zvuk: Hra se vyznačuje realistickou grafikou s detailními modely postav a prostředí, které přispívají k autentickému zážitku z boje. Zvukový design obsahuje realistické zvukové efekty, včetně zvuků zbraní, explozí a komunikace mezi členy týmu, což zvyšuje napětí a atmosféru hry.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: