• Bazar
  • Kompletné

Donkey Kong Island se probouzí za zvuku neobvyklého hučení, hudebního rytmu nového zdroje zla, který si říká Tikis. Tyto neobvyklé postavy proměňují zvířata ostrova v otroky pro jejich vlastní účely shromažďování potravy, ale bohužel pro ně také přepadly banánovou hordu jednoho Donkey Konga! Král Konga a jeho důvěryhodný kamarád Diddy jsou rozzuřeni dalším aktem chamtivosti, aby získali banány a vrátili vše na ostrově tak, jak má být.

Návrat k sérii Donkey Kong přináší mnoho známých prvků z původní ságy v kombinaci s řadou nových funkcí a vylepšení hry. DK je opět hlavní hratelnou postavou, zatímco Diddy jede na zádech prostřednictvím jednoho hráče a může být ovládán jiným hráčem v multiplayeru (nahrazující starý systém značek). Mezi nové přírůstky patří pistole Peanut Pop a jetpack pro Diddyho, nové skryté předměty, které lze sbírat v každé úrovni (klasická písmena K-O-N-G a také nové dílky skládačky) a vylepšení pro Kongy, které lze zakoupit v každém dílčím světě. A samozřejmě jaká hra DKC by byla kompletní bez věrných úrovní myšlenkového vozíku, vylepšených a poskytnutých výbuchem přidané rychlosti.

Wii také umožňuje prvky ovládání pohybu. Rychlé pohybování ovladačem a nunčukem nahoru a dolů například způsobí, že Donkey Kong plácne o zem, odhalí skryté předměty nebo rozbije kameny a přistane pod ním. Další malé triky s ovládáním pohybu umožňují DK rychle se převalovat krajinou nebo vytvářet závan větru, aby odhalil ještě více tajemství.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: