• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletné

Wii Play je kompilace devíti malých her navržených tak, aby naučily hráče používat Wii Remote tím, že si zažijí hraní se samotným ovladačem. Zahrnuté hry jsou:

Střelnice: zaměřte se na různé cíle, které se objeví na obrazovce, a zastřelte je stisknutím A nebo B na Wii Remote.
Najít Mii: Najděte konkrétní Mii ve skupině dalších podobně vypadajících Mii. Namiřte Wii Remote a pomocí A vyberte.
Stolní tenis: zahrajte si stolní tenis s Wii Remote. Pomocí dálkového ovladače posuňte pádlo doleva nebo doprava a pomocí tlačítka A podávejte.
Pose Mii: pomocí Wii Remote nastavte Miis tak, aby odpovídala jejich siluetám. Změňte pozici pomocí A nebo B a umístěte Mii správně nakloněním ovladače.
Laser Hockey: vedlejší hra Air Hockey. Pomocí ovladače Wii Remote pohybujte pádlem po své polovině stolu a při pohybu ovladačem udeřte pádlem do puku.
Kulečník: použijte ovladač Wii Remote jako kulečníkové tágo a zahrajte si kulečník. Zamiřte dálkovým ovladačem a zasáhněte míč zatažením za dálkový ovladač dozadu a následným zatlačením dopředu.
Rybaření: chytejte ryby pomocí Wii Remote jako rybářského prutu. Pohněte tyčí pomocí dálkového ovladače a zatáhněte ji zpět, abyste vylovili rybu.
Charge!: ovládejte krávu pomocí Wii Remote tak, že jej budete držet vodorovně. Nasměrujte to do strašáků za body.
Tanks!: použijte standardní ovládací prvky a pohybové senzory k ovládání tanku a zničení nepřítele, podobně jako v boji. Ovládejte tank pomocí ovládacího panelu, shoďte minu pomocí A a střílejte pomocí B. K miřte použijte ovladač Wii Remote.
Podobně jako Wii Sports podporuje Wii Play použití Miis, jednoduše vypadajících herních reprezentací lidí, které lze v systému přizpůsobit.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: