• Bazar
  • Kompletné

PES 2008 aktualizuje kluby a hráče pro sezónu 2007/2008, tentokrát včetně některých nikdy předtím nefigurovaných klubů. Hra je aktualizována tak, že brankáři nebudou moci snadno chytit každý míč, hráči o sebe budou klopýtat, klouzat a snažit se udržet rovnováhu, budou moci simulovat fauly a doufat, že je rozhodčí nechytí, a tak dále. Anglická liga má tentokrát pomyslné emblémy pro nelicencované kluby jako Chelsea, Liverpool, Arsenal a další, některé další kluby stále zůstávají s patřičnými insigniemi. Jejich jména hráčů a statistiky jsou však správné. Totéž nelze říci o velké části národních výběrů, které mají hráče se správnými statistikami, ale zkomolenými jmény a obecnějšími tvářemi.

Hra je o něco jednodušší a hráči nebudou kopat míč tak vysoko, když podržíte tlačítko kopání příliš dlouho, a driblování je opraveno a vylepšeno ve srovnání s minulou hrou. Režimy jsou jako obvykle: liga (angličtina, italština, španělština, francouzština, holandština), mistrovská liga, výstava, trénink a režim úprav.

K dispozici je 59 hudebních skladeb, které lze přiřadit ke hraní v konkrétní části hry (hlavní menu, ligové menu, obrazovka statistik atd.). Jedná se o první hru ze série, která se objeví na platformě PlayStation 3.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: