• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

WWE SmackDown vs. Raw 2011 je profesionální wrestlingová videohra, která je založena na dvou značkách WWE, Raw a SmackDown.

Jednou z hlavních změn ve hře je začlenění nového fyzikálního systému, který umožňuje použití objektů realističtěji, jako jsou předměty zapojené do zápasu stolů, žebříků a židlí. Stoly se nyní lámou různě v závislosti na dopadu, který na ně působí. Uvnitř i vně ringu lze nyní žebříky opřít o lana ringu a rozlomit je napůl. Poprvé od původního WWE SmackDown! vs. Raw hra, židle mohou být házeny na vaše soupeře.

Zápas Hell in a Cell je předělán s rozšířenými stěnami cel, zbraněmi pod prstenem, ocelovými schůdky poblíž tyčí a jsou odstraněny dveře cely. Kromě toho hra přidává nové způsoby, jak uniknout z ocelové klece.

Nový herní režim „WWE Universe“ nahrazuje kariérní režim z předchozích her. Režim vytváří příběhy a integruje vystřižené scény a soupeření mezi zápasníky na základě zápasů, které se zápasí. Tyto vystřižené scény se objevují náhodně před, během a po zápase.

Režim Road to WrestleMania byl upraven tak, aby zahrnoval nové funkce, jako je roaming v zákulisí, mini-questy a další interakce s ostatními Superstars. Hratelné dějové linky zahrnují Rey Mysterio, John Cena, Christian a Chris Jericho. Spolu s tím je i nový příběh, ve kterém si hráči vybírají Kofiho Kingstona, Johna Morrisona, Dolpha Zigglera, R-Trutha nebo stvořenou superhvězdu ve snaze ukončit sérii The Undertaker's WrestleMania bez porážky.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: