• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez manuálu

Devil May Cry 4 je druhým pokračováním původní hry Devil May Cry.

Tentokrát je hráč obsazen do role Nera, člena Řádu meče, který uctívá Spardu, kromě toho, že hraje jako hlavní hrdina předchozích her, Dante. Hra sleduje příběh Nera, ve kterém je svědkem zavraždění vůdce Řádu meče Sanctuse nikým jiným než Dantem. Vražda způsobí chaos a Sanctusův zástupce Credo nařídí Nerovi, aby šel za Dantem, který míří k hradu Fortuna.

Nero je vybaven mečem (Red Queen), revolverem (Blue Rose) a silami z jeho paže Devil Bringer, která funguje jako Dante's Devil Trigger. Dávají také Nero speciální schopnosti: přitahovat a tlačit nepřátele, mlátit s nimi o zem a přibližovat oblasti. Celková hratelnost s Nerem je stále hack-and-slash, ale s novými styly a technikami útoku. Dante se připojí později ve hře pro některé své vlastní úrovně. Jeho hra zůstává většinou nedotčena se čtyřmi styly útoku: Trickster, Sword Master, Gunslinger a Royal Guard.

Verze pro Windows přidává režim Legendary Dark Knight s velkým počtem nepřátel na obrazovce spolu s režimem Turbo při vyšší rychlosti. Přestřihové scény běží rychlostí 120 snímků za sekundu, zatímco konzolové sekvence běží rychlostí 30. Hodnocení sítě však není podporováno.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: