• 1 rok záruka
  • Bazar

Buzz!: Quiz TV je jiskřivý debut Buzz! na PlayStation3.

Všemi oblíbený Buzz! jde next-gen, s hostitelem, soutěžícími a studiovým souborem proměněným ve vysokém rozlišení. Toto je první Buzz! titul s online hraním: celý svět se stává kvízovou show, když se připojíte k internetu a porovnáte své kvízové ​​dovednosti s tím nejlepším z nabídky. Ponořením se do rozsáhlé zásoby stahovatelného a uživateli generovaného obsahu Buzz!: Quiz TV vám poskytuje přístup k široké škále otázek. Quiz TV vám umožní vybrat si z kvízových kanálů, které čerpají ze světa sportu, filmů a televize, znalostí, životního stylu a hudby.

Z obchodu PlayStation Store si můžete stáhnout další balíčky kvízů, z nichž každý obsahuje 500 zcela nových otázek na vaše oblíbená témata. Ale víc než to, můžete vytvářet a stahovat tisíce kvízů vytvořených uživateli prostřednictvím MyBuzz! online komunitní stránky, z nichž všechny lze hrát živě na vašem PS3. Pro pravidelné online kvízy vám zbrusu nový režim „Sofa versus Sofa“ dává možnost vyzvat celé domácnosti online.

Jelikož se jedná o PS3, lze hru hrát buď s originálním USB Buzz! Bzučáky, nebo lépe, zbrusu nový Buzz! Bezdrátové bzučáky pro zábavu bez zamotání.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: