• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletné

Na základě scénářů 21. filmu "Casino Royale" a 22. filmu o Jamesi Bondovi stejného jména jako hra, úzce sleduje příběh těchto filmů, ale propracovává mnoho scén a zaplňuje některá prázdná místa.

Ve stylu střílečky z pohledu první osoby hráč vede Bonda přes úrovně plné mnoha padouchů. Aby je Bond překonal, má k dispozici několik různých druhů zbraní, od jeho důvěryhodné P99 po kulomety a odpalovače granátů. Úrovně jsou ale také plné kanystrů, které buď explodují při střelbě, nebo vypouštějí plyn, který dočasně oslepuje nepřítele. Bond může také provést tah sundání, který potichu vyřadí nepřítele. Pokud je Bond dostatečně blízko k nepříteli, stisknutím tlačítka spustíte odpovídající minihru, ve které hráč potřebuje zaměřit křížem v krátkém časovém úseku kruh. Je-li hráč úspěšný, nepřítel je mimo hru, ale když se mu nepodaří zasáhnout značku včas, Bond bude od nepřítele odhozen a je na krátkou dobu zranitelný. Bond se navíc může schovat do úkrytu, aby se vyhnul kulkám, a střílet přes něj naslepo nebo se z něj dívat, aby ho zabil. Bond také automaticky regeneruje své zdraví, když není pod palbou.

Dalšími překážkami v úrovních jsou kamery, které lze buď střílet, nebo deaktivovat, a elektronické zámky, které je třeba hacknout v jiné minihře. Šipky na obrazovce blikají zeleně nebo červeně a hráč musí stisknout odpovídající tlačítko dostatečně rychle, když bliká zeleně, aby bylo možné zadat správné číslo na klávesnici.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: