• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez krabice a manuálu

Kampaň Call of Duty: Modern Warfare 2 pro jednoho hráče s názvem „For the Record“ začíná pět let po událostech v Call of Duty 4: Modern Warfare. Svět je opět na pokraji zkázy. Rusové, původně poražení Američany, udělají ze Žakaeva hrdinu a znovu ohrožují mír na zemi. Horší je, že jim pomůže známý terorista, který se snaží všemožně nechat eskalovat napětí v totální válku. Uprostřed: hráč. Během svých misí vklouzne do kůže PFC. Joseph Allen, Sgt. Gary „Roach“ Sanderson, který je členem Task-Force 141 a hrdina první hry, kapitán „Soap“ McTavish – vůdce zmíněné pracovní skupiny.

Stejně jako jeho předchůdce je Call of Duty: Modern Warfare 2 střílečkou z pohledu první osoby, která poskytuje poměrně lineární, ale silně naskriptovaný a akční zážitek pro jednoho hráče. Mise zavedou hráče po celém světě střílet, plížit se a projíždět nepřátelskými liniemi, aby splnil své různé cíle, jako je vyhození čerpací stanice do povětří. Aby mohl bojovat se všemi těmi hordami neustále se obnovujících nepřátel, má přístup k velké sbírce zbraní moderního světa, ale může nést pouze dvě zbraně a granáty najednou.

To platí také pro režim hry pro více hráčů, který opět obsahuje rozsáhlý systém hodnocení, kdy hráči získávají zkušenostní body za zabíjení nepřátel, vítězství v kole nebo plnění cílů. Jakmile nasbírá dostatek zkušenostních bodů, hráč postoupí v hodnosti a odemkne nové herní režimy (od deathmatch až po čistě týmově orientované režimy), nové psí známky a nové zbraně a schopnosti, se kterými si kromě toho může vytvořit vlastní vlastní třídu. dostupných pět standardních tříd. K dispozici je také koopovací herní režim pro dva hráče nazvaný „Spec Ops“ obsahující několik misí probíhajících vedle hlavní kampaně ve třech různých nastaveních obtížnosti s několika různými cíli, včetně dostat se z bodu A do bodu B za určitý čas. Tyto mise však lze splnit i samostatně.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: