• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletné

LittleBigPlanet je logická plošinovka, kde hráč ovládá sackboye. Bere postavy na dobrodružství přes úrovně s různými tématy a nastaveními, snaží se dosáhnout konce každé úrovně naživu. Platformování je založeno výhradně na fyzice, kde sackboyové mohou předměty tlačit nebo tahat, nebo s nimi obecně manipulovat svým pohybem nebo váhou. Kromě běhání, skákání, strkání a tahání je nutné také zvládnout uchopování visících předmětů a houpání se z nich, abyste se dostali přes některé překážky a pasti.

Hru mohou hrát až čtyři hráči současně, přičemž některé hádanky vyžadují vyřešení více než jednoho hráče. Úrovně se skládají ze tří rovin: popředí, střední a pozadí, kterými lze procházet.

Vedle hlavní hry s asi 50 úrovněmi je velká část věnována vytváření obsahu generovaného uživateli. Hráči si mohou navrhnout vlastní úrovně a navrhnout vlastní pravidla. Objekty používané k budování úrovní jsou z velké části založeny na vlastnostech materiálů reálného světa emulovaných fyzikálním enginem.

V průběhu úrovně lze sbírat nálepky pro (většinou) dekorativní účely nebo nové předměty používané k oblékání sackboyů nebo pro zahrnutí do hráčských vlastních úrovní. Uživatelem vytvořený obsah lze sdílet prostřednictvím sítě PlayStation Network.

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: