• Bazar
  • Bez krabice a manuálu

Battlefield 3 je přímým pokračováním Battlefield 2 z roku 2005 a je celkově 11. vstupem do série Battlefield. Battlefield 3, poháněný enginem Frostbite 2, si klade za cíl poskytnout rychlý, týmově orientovaný online multiplayer, na kterém si série udělala své jméno, a zároveň poskytnout první skutečnou kampaň pro jednoho hráče v číslované hře Battlefield a vůbec poprvé v jakémkoli Battlefieldu. hra očíslovaná nebo ne je kooperativní režim. Hra také zavádí funkci Battlelog, službu v prohlížeči, která poskytuje podrobné statistiky pro jednotlivé vojáky, jako je jejich poměr výher/proher, jejich oblíbená zbraň, jak jsou přesné – a tak dále. Battlelog také umožňuje hráčům vytvářet čety, které nejsou nepodobné klanům, které sledují statistiky kombinované skupiny, umožňuje scrimmování, hlasovou komunikaci a party, které se pokusí spojit přátele a členy čety do skupin, pokud je to možné. Hra je také spuštěna z Battlelogu, ačkoli nastavení jsou ve hře změněna.

Kampaň je zasazena do nepříliš vzdálené budoucnosti roku 2014, ve které hráči převezmou roli štábního seržanta Henryho Blackburna a příležitostně i dalších členů jeho pětičlenné jednotky. Po většinu příběhu je Blackburn vyslýchán kvůli znalosti o útoku na New York, a proto se mise odehrávají nesouvisle, flashback způsobem, když Blackburn líčí své setkání s PLR - nebezpečnou teroristickou organizací, která může být po chemickém a jaderné zbraně. Kampaň se hraje jako většina ostatních stříleček, protože hráč používá různé zbraně k vyslání nepřátel a dotlačení na konec každého scénáře, často s pomocí AI společníků. Kampaň však nabízí určitou rozmanitost a příležitostně umožňuje hráči jezdit uvnitř tanků, tryskáčů a vrtulníků - ale na rozdíl od multiplayeru je vzácné, že hráč dostane šanci tato vozidla skutečně řídit.

Sada pro více hráčů obsahuje Conquest, klasický režim Battlefield, ve kterém týmy soutěží o ovládnutí různých bodů na mapě a vyčerpání vstupenek nepřátelských týmů – Rush, ve kterém se útočníci pokoušejí zničit stanice M-Com a obránci musí své vstupenky zmenšit na 0 až win, Team Deathmatch, který je samozřejmý, a varianta Rush a Deathmatch založená na Squad, ve které se jednotlivé jednotky snaží získat stanice M-Com pro sebe nebo zničit ostatní jednotky. Stejně jako v minulých hrách Battlefield existuje několik tříd. Třída Assault používá útočné pušky a nosí lékařské soupravy a defibrilátory k léčení a oživování spoluhráčů. Třída Support používá lehké kulomety a nosí balíčky munice k zásobování spoluhráčů a C4, které lze použít k ničení tanků nebo bourání budov.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: