• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez manuálu

Red Dead Redemption je volně se pohybující western hra a duchovní nástupce Red Dead Revolver. Hra se odehrává v roce 1911, kde hráči převezmou kontrolu nad Johnem Marstonem, psancem, který je nucen zaútočit na své vrstevníky, když federální agenti ohrožují jeho rodinu. Je poslán na americké hranice, aby zajal své bývalé členy gangu, zejména nechvalně známého vůdce Billa Williamsona.

V otevřeném světě může hráč volně sledovat děj nebo se podílet na různých událostech, ke kterým dochází při prozkoumávání Západu; v celkovém designu podobný sérii Grand Theft Auto od Rockstaru. Koně jsou hlavním dopravním prostředkem a hráč může svého koně kdykoliv zapískat. Hráči mohou také navštěvovat města, mluvit s jinými postavami a připojit se nebo zasahovat do událostí, jako jsou veřejná oběšení, přepadení a loupeže. Mnohé z nich jsou náhodné, včetně útoků nebezpečných zvířat a přepadení banditů. Mezi další aktivity patří lov, hazardní hry, souboje a stojky, se zbraněmi jako hlavní zbraní.

Na základě rozhodnutí hráče ovlivňují dva systémy morálky (čest a sláva) to, jak na Marstona reaguje okolí a ostatní postavy. Marston může střílet při jízdě na koni a zachycovat lidi lasem v kombinaci s krycím systémem se specifickým zaměřováním nebo divokým ohněm. V dobíjecím režimu zaměřování "Dead Eye" se čas zpomaluje, aby bylo možné zaměřit různé nepřátele na konkrétní místa a poté provést výstřely v rychlém sledu. Hráč si také může založit tábory kdekoli na světě a rychle cestovat do známých míst nebo uložit svou hru.

Multiplayer je podporován prostřednictvím režimů zdarma pro všechny, týmů a zachycování vlajky, které představují bedny se zbraněmi a vylepšeními. Hry začínají mexickou pauzou, kde přeživší dostane nějaký čas navíc na sbírání předmětů, zatímco ostatní se znovu objevují. Podobně jako u Grand Theft Auto IV je zde režim nepřetržitého volného pohybu, kde se hráči mohou spojit do skupin, aby vytvořili partu a zapojili se do počítačem řízených gangů. Držáky tvoří maximálně osm hráčů a všechny hry pro více hráčů podporují maximálně šestnáct hráčů. Během hry pro více hráčů mohou postavy zvyšovat úroveň a získat přístup k novým plemenům koní, modelům postav a skinům zbraní.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: