• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletné

Kdysi bylo království Drangleic majestátní, vzkvétající zemí. Záhadné události však vedly k vyhnanství krále Vendricka a země se stala pustou a přebývaly v ní ztracené duše. Mezitím je u vesnice Majula spatřen osamělý cestovatel. Snaží se najít lék na strašlivou kletbu, která na něj dopadla a donutila ho ztratit lidskost a kořist na duších temných bytostí. Záhadná žena známá jako Emerald Herald mu řekne, že musí být shromážděny čtyři velké duše, aby přinesly vykoupení cestovateli a celé zemi Drangleic.

Dark Souls II je pokračováním Dark Souls, které sdílí své temné středověké fantasy prostředí, i když se odehrává v jiné zemi a příběhově s ní není přímo spojeno. Pokud jde o herní mechanismy, hra je velmi podobná svému předchůdci, jedná se o akční hru na hrdiny z pohledu třetí osoby s propojeným průzkumem světa a záměrným důrazem na výzvu. Většina hlavních aspektů hry zůstává stejná. Boj se spoléhá na načasování, přesnost, stejně jako uhýbání a blokování pohybů, které snižují výdrž. Poražení nepřátel přináší duše, které lze použít u speciálního ohně k povýšení, čímž se ručně zvýší hlavní atributy hlavního hrdiny. Hra také obsahuje tvorbu postavy, která umožňuje hráči přizpůsobit třídu, žánr a fyzický vzhled protagonisty.

Hráčská postava je prokletá a každá smrt ji zbavuje lidskosti a posílá ji zpět k poslednímu ohni, který navštívil. Na rozdíl od předchozí hry může k levelování dojít pouze u jednoho konkrétního ohně ve hře; hráč se však může libovolně teleportovat mezi všemi ohni, ke kterým se dostal. Dalším rozdílem jsou omezení uvalená na respawning nepřátel – po několika pokusech se poražení nepřátelé po odpočinku u ohně již znovu neobjeví. Magie se dostává více do popředí, nepřátelé mají výraznější silné a slabé stránky různých prvků. V režimu hry pro více hráčů je součástí herního režimu připojení k úmluvám a účast ve speciálních událostech, jako jsou vzájemné souboje a kooperativní boje.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: