• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletné

V roce 2012 je zdánlivě obyčejný barman jménem Desmond Miles unesen tajemnou organizací. Únosci připojí Desmonda k podivnému zařízení zvanému „Animus“, které mu umožní přístup k paměti jeho předka, vraha jménem Altaïr. Z nějakého důvodu je rekonstrukce Altaïrových vzpomínek pro únosce životně důležitá.

Po přístupu do Altaïrovy paměti může Desmond zažít události, které se odehrály ve Svaté zemi v roce 1191, v době třetí křížové výpravy. Al Mualim, vůdce zabijáků, nařídí Altairovi, aby zabil devět významných historických osobností, které údajně nechaly válku a korupci ovládnout Svatou zemi.

Během většiny hry hráč ovládá Altaïr; nicméně je jasně naznačeno, že jeho ovládání je součástí Desmondovy zkušenosti. Hráč je také schopen ovládat Desmonda mezi jeho sezeními v "Animus".

Nejinovativnější funkcí hry je svoboda volby a pohybu. Každý architektonický detail, jako jsou okenní římsy, řezby do kamene nebo dřevěné tyče, lze použít k pohybu po stěnách. To umožňuje hráči mít intenzivní honiční scény, pokud vás náhodou pronásleduje stráž.

Existuje několik způsobů, jak ve hře dosáhnout svého cíle. Pomocí odposlechů, výslechů a kapesních krádeží můžete zjistit informace o vašem dalším cíli. Na základě těchto informací si pak můžete vybrat, zda se na cíle vrhnete plným čelním útokem nebo se správně umístěným vrhacím nožem z krytu střech.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: