• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletné

Tyson Rios a Elliot Salem jsou dva bývalí Army Rangers, kteří se stali dodavateli SSC, soukromé vojenské korporace. Vydávají se na mise od jeskyní Afghánistánu až po opuštěné vesnice v Číně. Mise za misí si uvědomují, že nádherný život PMC v SSC nemusí být tak čistý, jak si mysleli, že je.

Army of Two se zaměřuje na hru zaměřenou na kooperativní mise pro dva muže a přizpůsobitelné zbraně. Arzenál obsahuje pistole, brokovnice, samopaly, raketomety, lehké kulomety, odstřelovací pušky, granátomety a útočné pušky. Hráči je mohou upravit pomocí dalších zásobníků a nových hlavně, tlumičů, rukojetí a různých destiček, které pouze mění vzhled. Hráč bojuje po boku živého spoluhráče nebo spoluhráče s umělou inteligencí pomocí dvoučlenných strategií jako nejnebezpečnější vojenské vybavení, které si vláda může koupit. Hráči se mohou navzájem zvedat po římsách, léčit se, krýt si navzájem záda, kombinovat řízení vozidla a střelbu, předstírat smrt, vyměňovat zbraně, chránit se navzájem štíty, provádět duální seskoky padákem a jít „aggro“ útočit na pozornost nepřítele.

Režim pro více hráčů je k dispozici pro čtyři hráče, kteří fungují ve dvou týmech na základě kooperativní struktury hry pro jednoho hráče. Hráči musí plnit úkoly rozdělené do tří režimů – Warzone, Bounties a Extraction – a zároveň jednat s týmem protivníka.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: